Advanced Farming Systems (AFS)

Case IH Advanced Farming Systems (AFS™) har været på forkant med præcisionslandbrug i mere end et årti og med det kan landmænd styre hele cyklussen med produktion af afgrøder. Udstyret omfatter alt det, du har brug for, for at opnå gentagen præcision ned til 2.5cm, reducere overlap, sænke input-omkostninger og maksimere dit potentielle udbytte.

AFS Connect (TM)
Med AFS Connect kan du via fjernadgang overvåge og styre din bedrift, flåde og dine data, og du kan optimere ydelse, produktivitet og fleksibilitet. Få vist dit udstyr effektivt med lille eller ingen ventetid. Med alle informationer ved hånden kan du effektivt styre bedriften, overalt og til enhver tid!

AFS AccuGuide(TM) autostyring
Optimér din drift med et af de mange Case IH styresystemer, som eks. AFS AccuGuide™ til din maskine. Med autostyring kan du opnå en præcision fra 20 cm ned til 1,5 cm, samtidig med at du kan reducere overlap ved at tilpasse autostyringen. Du sparer ikke kun brændstof og timer, men får også en bedre og mere effektiv styring af bl.a. såsæd og gødning.