Service & Parts

Vi har afdelinger med værksteder i hele landet og højtuddannede, udekørende servicemontører, der sikrer et højt serviceniveau til vores kunder 24/7/365. Dertil kommer et højtspecialiseret parts-team, stort reservedelslager og effektiv logistik, der muliggør hurtig levering af reservedele til hele landet.

Ualmindelig god service 24/7/365
Vores service team består af 30 udekørende montører og 20 mekanikere på værkstedet i fem afdelinger. Vores fokus er service i topklasse 24/7/365 og derfor har vi stillet det helt rigtige hold med den fornemste opgave at servicere dig. Vores udekørende servicemontører har mange års erfaring i branchen og hver montør har reservedelslager i sin servicebil.

SDK CARE – Vi er med dig hele vejen rundt
Med SDK CARE i ryggen er du sikret overblik og tryghed 24/7/365, så du kan koncentrere dig om optimeringen af din forretning! Du bliver prioriteret kunde med adgang til landsdækkende service og en stor flåde af servicevogne. Kontakt os og få oprettet din serviceaftale i dag.

Specialiseret parts-team og høj leveringssikkerhed
Vores reservedelsteam består af 15 uddannede og topmotiverede specialister i Case produkter, logistik og indkøb. Nøglen til SDKs store leveringssikkerhed er det store reservedelslager samt effektive logistik, der muliggør levering af reservedele til hele landet inden klokken 7 dagen efter og i specielle tilfælde inden for få timer. Det er unikt i branchen.

SDK TRAC – GPS enhed med adgang via smartphone og pc
SDK TRAC viser din maskines placering og er udstyret med en alarm, når det er tid til næste serviceeftersyn. SDK følger og adviserer løbende. Med SDK TRAC opnår du en korrekt servicering af din maskine og i tilfælde af tyveri er der mulighed for hurtigt at lokalisere maskinens position.