Axial Flow 150 Serien

Axial-Flow® mejetærskere har et meget lavt spild, når der høstes med høj hastighed eller i afgrøder med højt udbytte, og de sikrer også, at tanken fyldes med rent og ubeskadiget korn. Uanset afgrøde eller forholdene i marken er 150 seriens mejetærskere udviklet til at optimere dit udbytte og din indtjening, da de kan høste mere end 130 forskellige afgrøder gennem hurtig og nem justering.

3 modeller fra 312 til 460 hk
Axial-Flow 150 seriens mejetærskere er den perfekte kombination mellem enkelthed, produktivitet og driftssikkerhed. Modellerne er udstyret med den legendariske enkeltrotor-teknologi, som kombineret med Cross Flow™ rensesystemet giver høj ydelse og minimalt spild, og de kan hurtigt indstilles perfekt til behovene på din bedrift.

Skæreborde
Det omfattende udvalg af Case IH skæreborde er udviklet til Axial-Flow mejetærskere, og kombinationen er perfekt til at maksimere udbyttet, selv under vanskelige afgrødeforhold og svære arbejdsbetingelser. Arbejdsbredden er op til 10,7 m og mejetærskeren genkender skærebordet og de seneste justeringer, så der ikke spildes unødig tid på indstillinger.