Farmall Serien

Den alsidige traktor med frontlæsser til brug året rundt. De moderne Farmall traktorer er ligesom deres forgængere manøvredygtige, kompakte, nemme at bruge og med et godt forhold mellem ydelse og vægt. Dette er en serie af traktorer, der kan anvendes til mange forskellige formål. Disse traktorer er robuste og driftssikre, og de er udviklet til at klare generelle opgaver på agerbrug, vanskelige opgaver på kvægbrug samt almindelige dagligdags opgaver.

Farmall A
Til dem, der har brug for en kompakt og alsidig traktor til generelle opgaver, har Case IH skabt Farmall A. Den er let, manøvredygtig og enkel at anvende med lave driftsomkostninger, og det gør den til den perfekte kombination af produktivitet og en klog investering. Uanset hvilke krav du stiller, kan Farmall A klare dem med et komfortabelt førermiljø, så lange arbejdsdage føles kortere. Hele opbygningen og betjeningen af Farmall A er indrettet, så det er nemt for nye eller utrænede traktorførere at blive dus med den.

Farmall C
Case IH Farmall C-traktorer står for alsidighed og et kompakt design, der dækker over en motor og transmission, der yder langt over deres vægt. Det er hemmeligheden bag deres evne til let hurtigt at skifte mellem opgaver på gården med begrænset plads og en hel dags arbejde i marken. Farmall C lever let op til sit navn, da den befinder sig lige godt på græs, i kvægbrug, hos specialvirksomheder som f.eks. fjerkræsbedrifter og grøntsagsavlere som pleje af græsområder og rekreative områder.