Luxxum Serien

Gør hårde opgaver lettere med Luxxum serien.
Disse maskiner er modeller i midtersegmentet for de kunder, der ikke har behov for et maksimalt antal hk, men hvor enhver anden detalje er lavet bedst muligt.

3 modeller fra 100 til 120 HK
Nogle ting gør bare arbejdet så meget lettere, at man tænker på, hvordan man nogensinde fik det klaret før. Det er præcis sådan man har det efter at have prøvet Case IH Luxxum Serie. Med bedre manøvredygtighed, en fantastisk komfortabel kabine og et bedre udsyn end i nogen anden traktor i denne klasse fortsætter Luxxum med at imponerer samt at lette førerens arbejde for at opnå højere produktivitet på din landbrugsbedrift.

Nem at anvende
En højteknologisk traktor behøver ikke at være indviklet at betjene eller vanskelig at køre. På Luxxum finder du mange af funktionerne fra større Case IH traktorer, såsom multicontrolleren, delt gasregulering og hydraulisk betjening med joystick. Men uanset om du kender disse funktioner eller ej, vænner du dig lynhurtigt til dem. Case IH laver ikke komplekse maskiner for teknikkens skyld – vi fokuserer på teknologi, der gør livet lettere.