Maxxum Serien

I lang tid har Maxxum været det navn, som mellemstore traktorer måles ud fra, en betegnelse for manøvredygtige, driftsøkonomiske, stærke og driftssikre modeller. Nu er der et endnu bredere udvalg af modelspecifikationer, så du kan vælge mellem flere transmissionstyper og finde den, der kan passe præcis til behovet i din virksomhed.

Frisk og alsidig
Uanset om du er landmand eller maskinstation, ved vi, at du er stolt af dit arbejde, og hvordan din virksomhed virker udadtil. Det er derfor, at vi har gjort Maxxum til den mest stilfulde mellemklassetraktor, vi nogensinde har produceret, samtidig med at traktorerne stadig er lette at betjene og vedligeholde. Det er traktorer, du vil være stolt af at eje og betjene.

Prisvindende traktor
I 2019 vandt Maxxum ActiveDrive 8, titlen Tractor Of The Year 2019 og ved samme lejlighed vandt den også Bedste Design 2019. det er vi hos Case Ih stolte af at kunne høste frugterne af mange års udvikling, til glæde for jer brugere. En ny række modeller med forbedringer og videreudviklinger, der bringer disse traktorer foran på alle områder og endnu en gang sætter nye standarder for denne effekt-klasse.