Professionelle entreprenørmaskiner til den rigtige pris

Er du entreprenør? Leder du efter nogen nye eller brugte entreprenørmaskiner til salg? Så er du landet på den rigtige hjemmeside. Hos S.D. Kjærsgaard A/S har vi alle de entreprenørmaskiner, man kan finde på markedet. Vi tilbyder også service og reparation af dine maskiner. Vi har betjent det danske marked i ikke mindre end 90 år. Derfor har vi stor erfaring med salg og servicering af maskiner til entreprenør, anlæg og nedbrydning. De er alle sammen professionelle maskiner til den rigtige pris.

Hos S.D. Kjærsgaard A/S har vi gravemaskiner, gummihjulslæssere, minigravere, minilæssere, motortrillebøre, pladevibratorer, asfalt skæremaskiner, betonknuser, hamre, sakse, rendegravere, stampere, teleskoplæssere og dertilhørende tilbehør. Som du kan høre, har vi et stort udvalg af maskiner. Der er tale om maskiner fra de mest kendte brands. Det er din garanti for, at du ikke oplever nedbrud eller andre ubehagelige overraskelser. Da vi har topprofessionelle værksteder i alle vores afdelinger, kan du altid regne med en fremragende service hver gang.

S.D. Kjærsgaard A/S tilbyder pålidelige entreprenørmaskiner

S.D. Kjærsgaard A/S har fx salgsansvar for CASE Construction i Danmark, Grønland, på Island og Færøerne. CASE Construction er en produktserie, der indeholder alle de entreprenørmaskiner, du kunne tænke dig. CASE er et verdenskendt mærke, som har leveret maskiner til entreprenør siden 1842. Når du køber en CASE maskine, så får du ikke alene den maskine, du har købt, men en omfattende servicepakke, som løser dine udfordringer på en enkel måde.

En anden leverandør af maskiner med høj ydeevne og pålidelighed, som vi tilbyder, er den italienske virksomhed Promove. Der er tale om effektive maskiner til blandt andet nedbrydning, som komplementerer vores CASE Construction maskiner. Det drejer sig om hydraulikafbrydere, multibearbejdningsknusere, skrotskærer og betonpulveriseringsredskaber. Når du vælger at anvende disse redskaber i forbindelse med entreprenøropgaver, så kan du være sikker på, at du kommer til at spare dyrebar tid.

Kontakt venligst S.D. Kjærsgaard A/S i dag på tlf.:+ 45 70 225 700 og få et uforpligtende tilbud. Du må gerne skrive til os på mail: info@sdk.dk Du kan også bruge vores kontaktformular og blive ringet op.