Hvordan vælger man de rigtige gravemaskiner?

Arbejder du inden for entreprenør- og byggebranchen? Kunne du tænke dig at finde en maskinforhandler, hvor der er nogle billige brugte gravemaskiner til salg? Eller er du derimod interesseret i at købe eller lease nye gravemaskiner til din maskinstation eller dit byggefirma? Så er S.D. Kjærsgaard A/S den maskinforretning, du leder efter. Hos os kan du købe brugte, men driftssikre maskiner. Hvis der er tale om nye maskiner, så er vores CASE modeller det bedste alternativ.

Måske spekulerer du på, hvordan man vælger de rette gravemaskiner. Når man skal vælge en maskine, så er det væsentligt, at man overvejer, hvad for nogle opgaver din maskine skal kunne klare. Her er det vigtigt at gøre sig nogle tanker omkring, hvor meget vægt din maskine skal kunne håndtere. Hvis du har behov for at løfte tunge genstande eller byggematerialer, så er antallet af hestekræfter og kraften i armen noget, man nøje skal vurdere. På den måde sikrer du, at din maskine kan leve op til de forventninger, du har til den. Hos S.D. Kjærsgaard A/S kan du selvfølgelig få rådgivning vedrørende dit valg af maskine på baggrund af dine ønsker og behov.

S.D. Kjærsgaard A/S tilbyder CASE gravemaskiner

Hos S.D. Kjærsgaard A/S tilbyder vi CASE gravemaskiner både på hjul, bælter og larvebånd. Vores CASE maskiner er holdbare, pålidelige og med mange hestekræfter. Du kan altid stole på CASE, når det gælder mindre eller større graveopgaver, hvor man efterspørger stor grave- og løfteevne. Deres intelligente hydrauliske system indeholder energibesparende funktioner. Det betyder, at du minimerer dine driftsomkostninger, uden at det går ud over produktiviteten. Den rummelige kabine sørger for komfort og fremragende udsyn hele vejen rundt. Det er nogle stærke argumenter for at vælge en CASE maskine hos os.

Hvis du til gengæld er interesseret i en brugt maskine, kan du altid holde dig orienteret på vores hjemmeside. Vi opdaterer løbende listen over de brugte maskiner, vi har til salg. Hvis vi imod forventning ikke har den specifikke maskine, du har i tanke, kan du altid sende os en forespørgsel med dine specifikationer.

Kontakt venligst S.D. Kjærsgaard A/S i dag på tlf.:+ 45 70 225 700 og få et uforpligtende tilbud. Du må gerne skrive til os på mail: info@sdk.dk Du kan også bruge vores kontaktformular og blive ringet op