Landbrugsmaskiner til alle formål

Muligvis er du på udkig efter landbrugsmaskiner og landbrugsredskaber til salg. Hos S.D. Kjærsgaard A/S kan du finde en lang række landbrugsmaskiner og landbrugsredskaber til lave priser. Det gælder for vores nye og brugte landbrugsmaskiner. Hvis du er interesseret i maskiner til landbrug af mærket CASE IH, så har du fundet det helt rigtige sted. Hos S.D. Kjærsgaard A/S forhandler vi traktorer, mejetærskere, pressere og AFS af mærket CASE IH.

S.D. Kjærsgaard A/S er en af landets ældste maskinforhandler. Vores virksomhed blev grundlagt i 1930. Det betyder, vi har været på det danske marked i ikke mindre end 90 år. Vi sælger og servicerer nogle af markedets stærkeste brands. CASE landbrugsmaskiner er et af de mærker, vi er stolte over at kunne tilbyde vores kunder. Vi har en meget omfattende kundekreds, der indbefatter entreprenører, landbrugskunder, maskinstationer, kommuner og boligselskaber. Hos S.D. Kjærsgaard A/S kan du med sikkerhed altid finde den maskine, du søger.

S.D. Kjærsgaard A/S – En stor leverandør af landbrugsmaskiner

Der er mange grunde til, at S.D. Kjærsgaard A/S efterhånden er blevet en af landets største maskinforretninger. Når vi sælger dig en maskine, da får du en holdbar og pålidelig maskine. Det er derfor, at vi har valgt kendte maskinproducenter, som fremstiller maskiner til landbrug, som er af høj kvalitet. Vi har afdelinger i Jylland, på Sjælland og Fyn. Det vil altså sige, at du altid har mulighed for at besøge en af vores afdelinger og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

En del af vores succes skyldes ikke mindst, at vi råder over topprofessionelle værksteder i alle vores afdelinger. Vi udmærker os, fordi vi tilbyder et stærkt service- og eftermarkeds-setup. Vi er godt udrustet til at få dig i sporet igen, hvis din maskine imod forventning skulle fungerer som ønsket. Vi yder intet mindre end ualmindelig god service. Det er din garanti for, at du i en fart kan genoptage dit arbejde uden unødigt spild af tid. Du kan altid kontakte os på vores hovedtelefon eller vores to nødnumre.

Kontakt venligst S.D. Kjærsgaard A/S i dag på tlf.:+ 45 70 225 700 og få et uforpligtende tilbud. Du må gerne skrive til os på mail: info@sdk.dk Du kan også bruge vores kontaktformular og blive ringet op.