Maskinforhandler – Førende i Danmark

Maskinforhandler – Arbejder du for en kommune eller et boligselskab, der mangler park og vej maskiner? Er du entreprenør og søger entreprenørmaskiner? Er du landmand eller driver du en maskinstation og er på udkig efter landbrugsmaskiner? Der kan være mange grunde til, at du gerne vil finde en maskinforhandler. Du kan vælge at prøve lykken og handle hos en hvilken som helst maskinforhandler. Men hvis du gerne vil have garanti for, at din investering er sikret, så er S.D. Kjærsgaard A/S det oplagte valg. S.D. Kjærsgaard A/S er nemlig en førende maskinforhandler i Danmark.

Vi har betjent vores danske kunder siden 1930, hvor vores virksomhed blev grundlagt. Som førende maskinforretning lægger vi stor vægt på at tilbyde service af høj kvalitet. Det er faktisk en af grundene til, at vi i dag har afdelinger flere steder i landet. Vi er kendt som en maskinforhandler, der prioriterer kunderne. For os er det utrolig vigtigt, at du får den hjælp, du behøver, når du henvender dig til os med en udfordring. Vi bryster os af at kunne hjælpe vores kunder tilbage i sporet på en effektiv og hurtig måde. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores service, men vi løser straks dine mekaniske og tekniske udfordringer.

S.D. Kjærsgaard A/S – En maskinforhandler med de stærkeste brands

For os er det ikke ligegyldigt, hvilke maskiner vi tilbyder dig som kunde. Derfor vælger vi vores leverandører med stor omhu. Det er din garanti for, at din investering er sikret og at den service, du får hos os, lever op til dine forventninger. Der er ingen, der ønsker at fejlinvestere i maskiner, som lider af mekaniske og tekniske fejl. Vi ønsker heller ikke at servicere sådan nogle maskiner. Det ville være en stor omkostning for dig og det ville betyde ridser i lakken for os.

De mærker, vi tilbyder vores kunder, er afprøvede mærker, som er holdbare og pålidelige. Nogle af de leverandører, vi har valgt, er: CASE IH, Promove, Nesbo, Giant, GMR, Greentec, Nibbi, Karcher, Grasshopper og Carraro. Du genkender dem sikkert, og det er der en god grund til. Der er tale om brands, som har bevist, at deres maskiner yder optimalt i mange år.

Kontakt venligst S.D. Kjærsgaard A/S i dag på tlf.:+ 45 70 225 700 og få et uforpligtende tilbud. Du må gerne skrive til os på mail: info@sdk.dk Du kan også bruge vores kontaktformular og blive ringet op.