Maskinforretning – Alt i nye og brugte maskiner inden for Agri, Construction samt Park & Vej

S.D. Kjærsgaard A/S er en maskinforretning, der har eksisteret siden 1930. Hos os kan du finde alt i nye eller brugte maskiner. Vi sælger og leaser en lang række maskiner inden for Agri, Construction samt Park og Vej. Vi har afdelinger flere steder i landet. Det betyder altså, at vi altid er i nærheden af dig og din virksomhed. Vores kunder omfatter entreprenører, landbrugskunder, maskinstationer, kommuner, boligselskaber med flere. Vi er derfor en maskinforretning, hvor du altid kan finde den maskine, der letter din arbejdsgang.

S.D. Kjærsgaard A/S er en førende maskinforretning i Danmark. I kraft af vores mange år på markedet kan vi tilbyde entreprenør-, landbrugs-, samt park og vej maskiner, som bliver produceret af de stærkeste brands. Nogle af vores leverandører er: CASE IH, Promove, Nesbo, Giant, GMR, Greentec, Nibbi, Karcher, Grasshopper og Carraro. Som du kan se, er vores udvalg af maskiner virkelig bredt. Vi er derfor sikre på, at uanset hvad for en maskine, du står og mangler, kan vi altid skaffe den for dig til den mest konkurrencedygtige pris på markedet. Vi har nemlig nogle særlige aftaler med vores leverandører, som sætter os i stand til at tilbyde dig attraktive priser og kampagnefinansieringer. Vi er tilmed en pålidelig maskinforretning, som er til at stole på.

S.D. Kjærsgaard A/S – En maskinforretning med glimrende service

Ud over at forhandle de stærkeste mærker på markedet tilbyder vi også servicepakker, der giver dig tryghed. Vores SDK Care serviceaftale giver dig adgang til vores top-professionelle værksteder i alle afdelinger. Som SDK Care-kunde får du en række fordele, der indbefatter landsdækkende service, en stor flåde af servicevogne og fast pris på service. SDK Care opfylder altid producentens højeste krav, da vores teknikere er topuddannede. Derudover får dine maskiner et grundigt sikkerhedseftersyn.

Kontakt venligst S.D. Kjærsgaard A/S i dag på tlf.:+ 45 70 225 700 og få et uforpligtende tilbud. Du må gerne skrive til os på mail: info@sdk.dk Du kan også bruge vores kontaktformular og blive ringet op.