Minilæssere – Vi har markedets førende brands

Minilæssere – Din virksomhed leder efter en maskinforhandler, hvor I kan finde brugte minilæssere til salg. Det kan godt være, at I har nogle bestemte mærker og modeller i tanke. Muligvis overvejer du CASE, Bobcat eller Giant. Hos S.D. Kjærsgaard A/S kan du finde alle disse mærker i form af billige brugte minilæssere. Her på hjemmesiden kan du finde en opdateret liste over de maskiner, vi tilbyder de kunder, der er interesseret i, brugte, men driftssikre maskiner.

Hos S.D. Kjærsgaard A/S tilbyder vi en lang række entreprenør-, landbrugs-, samt park og vej maskiner, som bliver produceret af de stærkeste brands. Nogle af de maskiner foruden minilæssere, som vi forhandler, er: gravemaskiner, gummihjulslæssere, minigravere, motortrillebøre, pladevibratorer, asfalt skæremaskiner, betonknuser, hamre, sakse, rendegravere, stampere, teleskoplæssere og dertilhørende tilbehør. Som du kan se, er vores udvalg af maskiner virkelig bredt. Disse maskiner og redskaber bliver fremstillet af vores leverandører. Der er tale om CASE IH, Promove, Nesbo, Giant, GMR, Greentec, Nibbi, Karcher, Grasshopper og Carraro.

Køb eller leas dine minilæssere hos S.D. Kjærsgaard A/S

Fordi vi er Danmarks førende maskinforhandler, har vi nogle særlige aftaler med vores leverandører, som sætter os i stand til at tilbyde dig attraktive priser og kampagnefinansieringer. Vores minilæssere har en utrolig god stabilitet. Dette har stor betydning, når du skal læsse eller losse genstande og byggematerialer. Vores læssere giver dig en god balance mellem pris, løftekapacitet og egenvægt. Det betyder altså, at du får smidige og kompakte maskiner, der har høj løftekapacitet, uden at det koster dig en formue. En anden fordel ved at vælge vores maskiner er, at de kan transporteres på trailer. Det giver nogle betydelige besparelser på den på den lange bane. Desuden bliver du skånet for det besvær, der opstår, når ens maskiner har brug for specialtransport. Når det gælder tilbehør, har du også mange valgmuligheder. De mange redskaber, du kan udstyre dine læssemaskiner med, giver dig stor fleksibilitet.

Kontakt venligst S.D. Kjærsgaard A/S i dag på tlf.:+ 45 70 225 700 og få et uforpligtende tilbud. Du må gerne skrive til os på mail: info@sdk.dk Du kan også bruge vores kontaktformular og blive ringet op.