SDK på Bornholm

S.D. Kjærsgaard åbner salg og service på Bornholm

Udvidelsen skal ses i lyset af en større ekspansion hos SDK, som tidligere i år fik forhandlingen af Case IH på dele af Sjælland og samtidig har forhandlingen i Nordjylland og Østjylland.

Det nye service setup på Bornholm er på plads med to udekørende servicemontører med opstart 1. december. De indgår i Case IH teamet, men varetager også service på Construction maskiner i dagligdagen. SDK’s base på Bornholm bliver lejede lokaler hos landmand og gårdejer Finn Harild nær Svaneke:

”Det er mig en glæde at kunne være behjælpelig med lokaler og dermed bidrage til SDK og Case IH på Bornholm, som sikrer service til de omkring 100 landmænd på øen.” fortæller Finn Harild.

Hos SDK er der ligeledes begejstring for udvidelsen, men der lægges vægt på, at fokus stadig er på et højt serviceniveau og nærhed til kunderne:

”Vi er super glade for aftalen, der er kommet i hus. Allerede nu sætter vi to servicevogne i marken med to kompetente servicemontører, som har erfaring i branchen. Vi ser frem til at hjælpe de bornholmske landmænd med service og vedligeholdelse af deres maskinpark. Der er fuld fokus på leveringssikkerhed på reservedele, så de kan føle sig trygge og koncentrere sig om markerne.” udtaler serviceleder Brian Bo Jensen.

Tilstedeværelsen på Bornholm muliggør også service af de mange entreprenørmaskiner på øen. S.D. Kjærsgaard er forhandler af Case IH i Nord- og Østjylland, på dele af Sjælland og Bornholm samt importør af Case Construction og Dieci teleskoplæssere i hele landet.

Tilbage