Teleskoplæssere til landebrug og byggebranchen

Du er sikkert på udkig efter teleskoplæssere til salg. Hos S.D. Kjærsgaard A/S kan du finde en lang række entreprenør- og landbrugsmaskiner til lave priser. Det gælder både for vores nye og brugte landbrugs- og entreprenørmaskiner. Nogle af de brands, vores kunder efterspørger, er CASE IH, Dieci og Manitou. Hvis du er interesseret i nye maskiner til landbrug eller byggeri af mærket CASE IH og Dieci, så er du landet på den helt rigtige hjemmeside. Vi tilbyder et bredt udvalg af modeller til flere formål. Her på hjemmesiden kan du også finde en række brugte Manitou maskiner.

S.D. Kjærsgaard A/S er en af landets ældste maskinforhandler. Vi har været på det danske marked i ikke mindre end 90 år. Vi sælger og servicerer nogle af markedets stærkeste brands. Vi forhandler fx traktorer, mejetærskere, pressere og AFS af mærket CASE IH. Derudover kan du hos os finde gravemaskiner, minigravere, gummihjulslæssere, minilæssere, motortrillebøre, pladevibratorer, asfalt skæremaskiner, betonknuser, hamre, sakse, rendegravere, stampere og dertilhørende tilbehør. Som du kan høre, har vi et stort udvalg af maskiner til både landbrug, industri og byggeri.

S.D. Kjærsgaard A/S – En førende leverandør af Dieci teleskoplæssere

Hos S.D. Kjærsgaard A/S har vi udelukkende udvalgt kendte maskinproducenter, som fremstiller entreprenør- og landbrugsmaskiner, som er af høj kvalitet. Dieci har fx produceret teleskoplæssere siden 1983. Der er derfor tale om en maskinproducent, der har opnået stor erfaring med design og produktion af teleskoplæssere til industri, byggeri og landbrug.

Hos S.D. Kjærsgaard er vi ikke alene din leverandør af Dieci teleskoplæssere, men også din servicepartner, hvor vi står for vedligeholdelse af dine Dieci maskiner. Hos os kan du også bestille de reservedele, du mangler. Vi har afdelinger i Jylland, på Sjælland og Fyn. Vores afdelinger har top-professionelle værksteder, hvor vi udfører reparationer og service.

Kontakt venligst S.D. Kjærsgaard A/S i dag på tlf.:+ 45 70 225 700 og få et uforpligtende tilbud. Du må gerne skrive til os på mail: info@sdk.dk Du kan også bruge vores kontaktformular og blive ringet op.