Traktor – Altid en god handel hos S. D. Kjærsgaard A/S

Traktor – Der er mange grunde til, at du som landmand er på udkig efter en maskinforretning, hvor du kan finde en ny eller billig brugt traktor fra CASE eller New Holland til salg. S.D. Kjærsgaard A/S har altid en opdateret liste over de landbrugsmaskiner, vi har til salg. Du kan med fordel holde øje med vores hjemmeside og læse om de mange muligheder, der findes. Vi er sikre på, at noget af det vil fange din interesse. Hvis du derimod har tænkt dig at købe eller lease en ny New Holland eller CASE traktor, så kan vi hos S.D. Kjærsgaard A/S tilbyde dig de mest konkurrencedygtige priser på markedet.

Det er ikke tilfældigt, at CASE og New Holland traktorer er nogle af de mest solgte i Danmark. Der er tale om to brands, som producerer nogle af de bedste landbrugsmaskiner i hele verden. Hos S.D. Kjærsgaard A/S er vi stolte over at kunne tilbyde vores kunder disse fremragende landbrugsmaskiner til konkurrencedygtige priser. Da vi har været maskinforretning siden 1930, er vi Danmarks førende maskinforhandler. Vi har afdelinger i Jylland, på Sjælland og Fyn. Derfor er sandsynligheden for, at vi har en afdeling i nærheden af dig, meget stor.

S.D. Kjærsgaard A/S tilbyder Case IH traktorer

S.D. Kjærsgaard A/S er stor importør og leverandør af CASE IH traktorer. Vi tilbyder vores kunder alle de modeller, som CASE fremstiller. En af deres mest solgte modeller er Case IH Puma 240. Her er der tale om en holdbar og pålidelige landbrugsmaskine med enestående ydeevne. Den har høj effekt, er nem at betjene og yder maksimalt under svære betingelser. Den har lavt brændstofforbrug og dermed lav en driftsomkostning.

Det samme kan man sige, om de øvrige modeller fra CASE IH. Det drejer sig om landbrugsmaskiner, som er kraftfulde og effektive. De er blevet produceret med innovative teknologier, der letter din arbejdsgang. Hos S.D. Kjærsgaard A/S tilbyder vi også service af høj kvalitet både til CASE og andre brands. Vores SDK Care-pakker er din garanti for, at din investering er sikret.

Kontakt venligst S.D. Kjærsgaard A/S i dag på tlf.:+ 45 70 225 700 og få et uforpligtende tilbud. Du må gerne skrive til os på mail: info@sdk.dk Du kan også bruge vores kontaktformular og blive ringet op.