Vej og park maskiner til ethvert formål

Vej og Park – Står du for indkøb hos en maskinstation, haveservicefirma, kommune eller et boligselskab? Søger du vej og park maskiner? Vi er glade for, at du har fundet frem til vores hjemmeside. Nu kan vi nemlig fortælle dig om de mange vej og park maskiner, som er en del af vores store udvalg. Det kan godt være, at du har nogle bestemte mærker i tanke. Mange efterspørger du brands som fx CASE, Mikasa, Karcher, Stiga, Greentec, Giant og Carraro. Hos S.D. Kjærsgaard A/S har vi valgt at tilbyde vores kunder pålidelige vej og park maskiner, som bliver produceret af Stiga, Nesbo, Giant, GMR, Greentec, Nibbi, Karcher, Grasshopper og Carraro.

Som du kan høre, har vi hos S.D. Kjærsgaard A/S vej og park maskiner til ethvert formål. S.D. Kjærsgaard A/S blev grundlagt i 1930 og siden da har vi altid bestræbt os for at tilbyde pålidelige maskiner. Derfor har vi valgt vores leverandører med stor omhu. Vi kender til fulde vores kunders forventninger med hensyn til kvalitet af de maskiner, vi forhandler. Det er også tilfældet med den service, vores kunder efterspørger. Af den grund har vi et stærkt service- og eftermarkedssetup, som har været nøglen til vores succes som maskinforhandler.

S.D. Kjærsgaard A/S tilbyder fremragende vej og park maskiner

Som allerede nævnt er Stiga en af vores mange leverandører. Hos os kan du bestille deres havetraktorer, frontmonterede ridere, plæneklippere, robotplæneklippere, hækkeklippere, græstrimmere, buskryddere, kædesave, multi-tools, kompostkværne, vertikalskærere, mosriver, jordfræsere og bjælkeklippere. Der er altså et hav af valgmuligheder, når man vælger Stiga. Det samme gælder for vores øvrige leverandører: Nesbo, Giant, GMR, Greentec, Nibbi, Karcher, Grasshopper og Carraro.

Hos S.D. Kjærsgaard A/S er vi stolte over at kunne tilbyde afprøvede og holdbare maskiner, som løser flere forskellige opgaver. De maskinstationer, kommuner og boligselskaber, som i en årrække har været kunder hos os, kan bekræfte, at vores maskiner og service er noget af det bedste, de har oplevet.

Kontakt venligst S.D. Kjærsgaard A/S i dag på tlf.:+ 45 70 225 700 og få et uforpligtende tilbud. Du må gerne skrive til os på mail: info@sdk.dk Du kan også bruge vores kontaktformular og blive ringet op.