Hvordan vælger man de rigtige minigravere?

Er du entreprenør? Er du landmand? Ejer du en maskinstation? Så kan du glæde dig over, at du har fundet frem til vores hjemmeside. Hos S.D. Kjærsgaard A/S tilbyder vi billige brugte minigravere fra CASE og New Holland. Men det kan meget vel være, at du derimod kunne tænke dig nogle nye CASE minigravere. Hvis det er tilfældet, så skal du vide, at vores priser og kampagnefinansieringer er blandt de mest konkurrencedygtige på markedet. Det skyldes, at vi er Danmarks førende maskinforhandler.

Når man skal træffe et valg vedrørende minigravere, så er det vigtigt, at man gør sig nogle overvejelser. Man er nødt til at tænke på formålet med købet og de opgaver, ens maskine skal kunne klare. Man skal forholde sig til maskinens ydeevne, gravedybde, vægten, kraften i armen, hydraulikken, muligheder for ekstra tilbehør, komfort og støj i kabinen samt tilgængelighed for service. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en bestemt maskine opfylder dine ønsker og forventninger, så er vi hos S.D. Kjærsgaard A/S altid behjælpelige. Vores kundeservice indbefatter brugbar rådgivning og god sparring.

Køb eller leas dine CASE minigravere hos S.D. Kjærsgaard A/S

Vores CASE minigravere leverer altid en stærk ydelse kombineret med enestående stabilitet under de strengeste arbejdsforhold. Ganske vist er de små, men du kan stole på deres pålidelige motorer og kraftfulde hydraulik. Det drejer sig om komfortable og effektive maskiner, som kan være med til at øge produktiviteten i din virksomhed. På grund af deres ergonomiske betjeningslayout er CASE et fremragende valg. Deres rummelige kabiner skåner føreren og øger komforten.

Vores CASE maskiner kan købes eller leases til meget konkurrencedygtige priser. Den mindste udgave er CX17C, som har en arm på 960 mm og når en gravdybde på 2200 mm. I den anden ende af skalaen finder du CX60C, som har en lang arm med en rækkevidde på 6400 mm og kan nå en gravdybde på 4060 mm. Som du kan se, drejer det sig om en meget alsidig maskinserie, som kan klare lidt af hvert.

Kontakt venligst S.D. Kjærsgaard A/S i dag på tlf.:+ 45 70 225 700 og få et uforpligtende tilbud. Du må gerne skrive til os på mail: info@sdk.dk Du kan også bruge vores kontaktformular og blive ringet op.