Rendegravere til alle formål

Ejer du et byggefirma? Ønsker du at finde en maskinforretning, hvor der er nogle billige brugte rendegravere til salg? Så er S.D. Kjærsgaard A/S den maskinforhandler, hvor du kan købe billige, men driftssikre CASE rendegravere. Vi kan godt forstå, hvorfor du efterspørger denne type maskine. Der er tale om en meget alsidig maskine, som er utroligt populær, fordi man har mulighed for at skræddersy den til at kunne varetage nærmest enhver arbejdsopgave.

Hvis det er nogle brugte rendegravere, du kunne tænke dig at købe hos S.D. Kjærsgaard A/S, så kan du holde dig orienteret her på hjemmesiden. Vi opdaterer løbende listen over de brugte maskiner, vi har til salg. Det drejer sig om billige maskiner, som på trods af deres alder stadig er driftssikre. De maskiner, vi tilbyder vores kunder, er altid i god stand og har været serviceret grundigt. CASE og New Holland er to mærker, som er hårdføre og holdbare, også selvom de har præsteret på højniveau i en årrække. Selvfølgelig får man, hvad man betaler for, men mange af vores kunder er blevet overrasket over den gode stand, de maskiner, de har købt hos os, er i.

S.D. Kjærsgaard A/S tilbyder nye CASE rendegravere

Som du måske allerede ved er S.D. Kjærsgaard A/S en af landets førende maskinforhandlere. Vi har betjent det danske marked siden 1930, hvor vores virksomhed blev grundlagt af Søren Dengsø Kjærsgaard. Vores mange års erfaring og stærke netværk af leverandører er din garanti for, at de maskiner, du køber hos os, altid lever op til de strengeste kvalitetskrav på markedet. Vores maskiner tilbyder højteknologiske løsninger og muligheder, som letter vores kunders arbejdsgang.

CASE Construction King-serien af rendegravere leverer højydelse og enestående økonomi. De har kraftige motorer, automatisk kørekontrolsystem og hurtig positionering. Maskinerne har lavt brændstofforbrug og tilbyder høj førerkomfort, fremragende graveevne, stor løftekapacitet og uovertruffen bryde- og rivekraft.

Kontakt venligst S.D. Kjærsgaard A/S i dag på tlf.:+ 45 70 225 700 og få et uforpligtende tilbud. Du må gerne skrive til os på mail: info@sdk.dk Du kan også bruge vores kontaktformular og blive ringet op.